Go to Top

Šta je dobro da znate o Agenciji za obrazovanje “Poslovna savršenost”

Poslovna savršenost – kroz svoje kurseve nudi mogućnost za sticanje novih znanja koja su potrebna firmama danas za uspešan nastup na tržištu, a za čiju obuku, zahvaljujući našem kadru, nije potrebno previše vremena. Tendencija razvoja novih znanja, brz rast informaciono-komunikacionih tehnologija, uvođenje sistema kvaliteta u firme i organizacije, nametnulo je neformalno obrazovanje i investiranje u zaposlene kao dominantne faktore konkurentnosti jedne firme danas.

Izaberite obuku po Vašoj meri

Prilikom kreiranja naše ponude kurseva i obuka uzimali smo u obzir iskuljičivo ono što je danas najpotrebnije firmama za opstanak, rast i razvoj, kao što su: marketing na internetu, društvene mreže, onlajn PR, event menadžment, grafički dizajn, copywriting, pravljenje web sajta i bloga, administracija računara, programiranje, optimizacija sajta, marketing na Google pretraživaču, HR menadžment…

Osim ovakve ponude kurseva, prilagođene Vašim različitim potrebama, realizacija obuke je to što nas izdvaja od ostalih. To znači da svu pažnju poklanjamo pojedincu. Radimo u malim grupama (do 10 ljudi) i akcenat stavljamo na praktični deo kursa. Program i koncept višemesečne obuke je takav da polaznika u potpunosti osposobljava za rad. Vežba se na realnim primerima i situacijama, što polaznika priprema za samostalno rešavanje problema u praksi. Takođe obezbeđujemo svu prateću opremu i programe za rad, kao i literaturu za učenje. Individualno pratimo razvoj svakog pojedinca i podstičemo interakciju sa predavačem, čime rešavamo sva eventualna pitanja i nedoumice koje polaznik može imati.

Zato garantujemo da su naši polaznici, a Vaši zaposleni, u potpunosti spremni za rad u datoj oblasti nakon završenog kursa.

Naše obrazovne usluge možemo prilagoditi različitim zahtevima firmi i polaznika i pružiti:

1. Obuke u prostorijama naše škole (opremljen prostor u strogom centru Beograda)
2. In house obuke (obuke u prostorijama Vaše firme)
3. Online obuke – školovanje preko sistema za učenje na daljinu

Znamo koliko od predavača zavisi uspeh obuke, zato…

Nastavu izvode visokokvalifikovani i stručni ljudi, koji već dugo predaju i rade u ovim oblastima. Tako jedan od predavača na kursu Marketing na internetu ima više od 6000 radnih sati predavanja na ovu temu i više od 900 uspešno realizovanih marketing kampanja. Predavač IT kurseva ima iza sebe više od 120 kvaliteno urađenih IT  i web projekata.

Tim predavača, koji je sastavljen od iskusnih profesionalaca i konsultanata iz raznih oblasti, veći deo svog radnog vremena (oko 80%) svakodnevno koristi za obavljanje aktivnosti iz svoje specijalnosti. Ostatak vremena (oko 20%) su angažovani kao predavači u centru za obuku.

Kako da znate da ste napravili dobar izbor?

Agencija je osnovana 2012 godine. U periodu od osnivanja do sada obučili smo preko 2000 polaznika. Među najvećim korisnicima naših usluga jesu firme, organizacije, ustanove… O kvalitetu naših kurseva najbolje svedoči podatak da se 90,3% naših polaznika izjasnilo da bi ponovo pohađalo neki kurs kod nas.

Timski rad, razmena iskustava, stalno istraživanje i praćenje novih trendova u oblastima koje se brzo razvijaju (IT, internet marketing, finansije …), kao i posvećenost svakog člana tima svakodnevnom ličnom usavršavanju, temelji su uspešnosti naše agencije.

Lista naših korprativnih klijenata iz dana u dan je sve duža i duža. Među našim polaznicima su rukovodioci, menadžeri, zaposleni iz mnogih uspešnih firmi u Srbiji (Meda pharmaceuticals, As net Cruise, Anubis Security, Centar za interaktivnu pedagogiju, Elberon, Faraway, Certop, Solvens plus, Q welness, Finpos, Meding, EMC, Telekom, Beo beta, Diammond pure water, Mibi computers, Magelan, AZ book, Standard furniture, Sarajevo, Baycom, Lasta, Zeromax, Tesla sistemi, Ambasada Kanade…)

Kontaktirajte nas i dođite da se upoznamo. Tu smo da napravimo najbolji mogući model saradnje i izađemo u susret Vašim potrebama.