Go to Top

Obuka za HR menadžera

Obuka za HR menadžera

Od svog tima zaposlenih napravite dream team

Ljudi koji često menjaju i biraju ljude nemaju pojma o izboru ljudi! 

                                                Robert Half, osnivač i vlasnik “Robert Half International”

Na menadžment ljudskih resursa odlazi oko 50% svih troškova Vaše firme. Zato, pravilnim upravljanjem kadrova, ulaganjem u njihov razvoj i motivaciju povećava se efikasnost kompanije, njena tržišna vrednost, a to sve vodi krajnjem cilju – ostvarivanju dobiti.

Za svaku modernu firmu koja želi da opstane u tržišnoj utakmici, ljudski resursi moraju biti stručni i moraju se baviti zaposlenima od procesa selekcije do njihovog prestanka rada za kompaniju. Kvalitetan HR menadžer omogućava zaposlenima da daju svoj puni potencijal i da u firmi pravi čovek bude na pravom mestu.

Obuka za HR menadžera - Vaša prekretnica u napredovanju firme

Svaka firma će napredovati kroz napredak menadžmenta za ljudske resurse

Zašto je svakoj firmi potreban odličan i odlučan HR menadžer?

Bilo da ste vlasnik malog preduzeća ili pak velike kompanije sa preko 100 zaposlenih, Vaš cilj je isti – pobeda nad konkurencijom i osvajanje prvih pozicija na tržištu, a to prvenstveno zavisi od toga da li su i koliko Vaši zaposleni motivisani, organizovani, obučeni, plaćeni, kolikom brzinom prevazilaze nesuglasice i probleme. Odnosno, koliko dobro radi Vaš menadžment ljudskih resursa.

U oba slučaja potreban Vam je vođa tima koji dobija, tj. dobro obučen menadžer ljudskih resursa. Zašto?

Veštim pronalaženjem stručnih kadrova, HR menadžer će značajno smanjiti troškove Vaše firme i doprineće privlačenju novih klijenata i povećanju profita. A to i jeste cilj postojanja Vaše kompanije.

“Zagrebite” po uspehu najpoznatijih giganata na svetu i videćete da iza njega stoji veliko investiranje u stvaranje tima zadovoljnih i motivisanih radnika Uzmite primer McDonaldsa. Oni danas zapošljavaju preko pola miliona radnika u preko 28 700 objekata širom sveta, a svake godine ulažu 10 miliona $ za usavršavanje najvrednije imovine – svojih ljudi.

Ako ljudski resursi imaju veću stručnost, to znači da firma ima veći profit

Iz tog razloga sve više kompanija sa našeg tržišta uviđa nužnost ulaganja u oblasti HR menadžmenta.

Obuka za HR menadžera u Poslovnoj savršenosti traje dva meseca i obuka je namenjena za vlasnike preduzeća i zaposlene.

Obuka za ljudske resurse – Šta da očekujete?

  • Dobićete korisno, savremeno i relevantno znanje koje odmah možete primeniti u rukovođenju vašeg tima zaposlenih
  • Obuka za HR menadžera je u potpunosti prilagođena poslovnim potrebama i zahtevima svakog klijenta pojedinačno
  • Nastava je zasnovana na principu radionica i simulacija realnih poslovnih situacija sa kojima ćete se i sami sretati u daljem radu
  • Program vodi HR menadžer koji radi u vodećim domaćim kompanijama, a preneće vam moderne HR veštine koje i sam uspešno svakodnevno primenjuje
  • Predavač je dostupan za online konsultacije tokom trajanja obuke, a 1x mesečno na “otvorenim vratima” odgovara na sva Vaša pitanja
  • Kurs za menadžera za ljudske resurse je interaktivnog karaktera, a kako bi se predavač svakom polazniku kvalitetno posvetio. Grupe su male (5 – 10 ljudi)
  • Škola Vam obezbeđuje besplatan kvalitetan priručnik i učionice opremljene savremenom tehničkom opremom (računari, LCD TV, wireless internet…)
  • Po završetku kursa škola organizuje testiranje znanja i dodelu sertifikata o uspešnom pohađanju nastave (polaznici nemaju dodatnih troškova).
Pravi HR menadžer će prepoznati pravog čoveka za kompaniju

Pravi menadžer će znati koji je pravi čovek za napredovanje kompanije

Obuka za ljudske resurse na 60% popusta prijavom do 15.07.2018.

Pozovite nas na 011 40 82 117 ili se prijavite na info@bizniskursevi.com i platite obuku 60% jeftinije – 99eur/mesečno umesto 219eur/mesečno.

Iskoristite promotivni period i dođite da Vas naučimo kako da rukovodite stvaranjem najboljih kadrova u Vašoj firmi. Neka Vaši ljudski resursi budu Vaša najveća snaga.